Fernando Torres nastavlja karijeru, ali ne u Europi

Foto: Getty Images/Guliver Image

FERNANDO TORRES, ikona španjolskog nogometa i madridskog Atletica, prije nekoliko je dana otkrio da na kraju sezone napušta najdraži klub u kojem je i počeo karijeru.

Torres će se od Atletica oprostiti drugi put u karijeri. Prvi put otišao je u rekordnom transferu, a preko Liverpoola i Chelseaja se vratio u Madrid gdje je planirao završiti karijeru. No, ove sezone nije zadovoljan minutažom i s 34 godine odlučio je potražiti sreću drugdje. Dok je u prvom dijelu sezone dobivao priliku barem s klupe, u 2018. je skupio tek 140 minuta, a zabio je jedan gol u jedinom nastupu u prvih 11 protiv Las Palmasa još u siječnju. Ukupno je ove sezone zabio 7 golova.

Torresov menadžer demantirao je glasine kako će se Španjolac vratiti u englesku Premierligu i otkrio gdje bi španjolska zvijezda mogla nastaviti karijeru.

"Još nema klub, ali imamo ideje. Jedna opcija je SAD, a druga Kina. Ne Europa, niti Srednji istok", rekao je Torresov menadžer za "Radio Marca".
 
"Teško mi je reći zbogom. Kao klinac sam mislio da će Atletico biti moj dom. Želio sam se ovdje umiroviti, ali stvari ne idu uvijek kako želite. Želim nastaviti igrati još dvije, tri, pet godina. Osjećam se fizički i mentalno sposobnim nastaviti igrati. U dobroj sam formi i tražit ću utakmice drugdje", rekao je između ostalog Torres kada je objavio svoju odluku.
 

 

 

Pročitajte više