Filip Lončarić se vratio u Dinamo

IVAN KELAVA i Tomislav Butina dobili su konkurenciju u starom maksimirskom licu - Filipu Lončariću. Nekoć velika vratarska nada zaslužila je pomilovanje i Uprava kluba ga je odlučila vratiti u momčad s kojom je jučer odradio prvi trening u ovoj sezoni objasnivši da "mladac zaslužuje još jednu priliku".

Lončarić je na kraju prošle sezone napustio klub nakon što gotovo cijelu sezonu nije stao među vratnice. Problemi su nastali zbog ozljede koljena koju je zaradio u kup utakmicu protiv Virovitice još u rujnu. Mjesto drugog vratara tada je čvrsto ugrabio Ivan Kelava, Lončarić je potpuno nestao i bilo je upitno hoće li uopće moći nastaviti karijeru.

Mladog vratara često su znali opisivati kao "nestašnog i neozbiljnog" dečka koji zna zaviriti i u nesportski život. I sam je u više navrata priznao da voli otići u kladionicu, a da mu niti kockarnice nisu strane. Zajedno sa svojim prijateljem Marijom Mandžukićem proslavio je pobjedu mlade reprezentacije protiv Albanije bijegom iz reprezentativnog kampa usred noći pa ga je i "mladi" izbornik Ladić također prekrižio iz svojih planova.

No, Mamići su odlučili sve ovo zaboraviti i danas oporavljenom Lončariću pružiti još jednu priliku, jer "ipak je on Dinamovo dijete".

M.P.
Foto: Dinamo

Pročitajte više