Foto: Ćiro i Mamić nadgledali vrući trening Modrih u Erevanu

MIROSLAV ĆIRO BLAŽEVIĆ specijalni je Dinamov gost u glavnom gradu Armenije. Njegova BiH upravo protiv Armenije igra važnu kvalifikacijsku utakmicu za SP, pa se trener svih trenera uputio u špijunsku misiju. Poznato je da je Pjunik, Dinamov sutrašnji protivnik u prvoj utakmici 2. pretkola Lige prvaka, armenska reprezentacija u malom.

Dinamova delegacija jutros se u osam sati zaputila s Plesa za Erevan, a tamo ih je po slijetanju oko 15 sati dočekala tropska klima. Neće sutra biti lako izabranicima Krune Jurčića koji će se armenskom prvaku suprostaviti s početkom u 17 sati.

Na nacionalnom stadionu Vazgen Sargsyan Dinamo je poslijepodne odradio i posljedniji trening uoči starta europske sezone. Modri se nisu štedjeli, bilo je potrebe i za fizioterapeutskim uslugama, no najviše od svega zabrinjava velika vrućina. Trening su odradili pod budnim okom i nasmijanim licima braće Mamić i Ćire Blaževića.

Sutra bi Kruno Jurčić na teren trebao izvesti ekipu u formaciji 4-4-2, s Mandžukićem i Papadopoulosom u napadu. Carlos će uskočiti na lijevi bok, s obzirom da je Lovren nakon ozljede Robija Kovača vraćen na svoju prirodnu stopersku poziciju. Mogao bi to biti mali problem za Jurčića koji je tijekom cijelih priprema uigravao Lovrena na lijevoj strani. U sredini se očekuje samo jedan pravi defenzivni veznjak, Ivica Vrdoljak, s obzirom da Calello još uvijek nije spreman. S lijeve strane bit će Sivonjić, s desne Sammir, a uz Vrdoljaka će sredinu držati Milan Badelj.

Pročitajte više