Francuski nogometni velikan u komi

Foto: Getty Images / Guliver Image

DAVID GINOLA, legendarni ofenzivac Tottenhama i Pari Saint-Germaina, doživio je toplotni udar prilikom igranja nogometa s prijateljima u Monacu. Francuz, koji ima 49 godina, kolabirao je na terenu i izgubio svijest, a trenutačno je u komi.

On se srušio se na zemlju, a mediji tvrde da je doživio i manji srčani udar. Situacija je bila krajnje dramatična, a Ginola je bez svijesti prevezen u bolnicu. No, posljednje informacije govore da se njegovo stanje poboljšalo. 

"Nogometna utakmica po najvećem suncu, ne previše pametno. Trenutačno sam podvrgnut testovima. Tko je glasao da se Svjetsko prvenstvo u Kataru igra ljeti?", napisao je Ginolin agent na njegovom zvaničnom Twitter profilu.
Bivši igrač Newcastlea, Aston Ville i Evertona, osvojio je s PSG-om jedan naslov prvaka Francuske i dva Kupa, s Tottenhamom je stigao do trofeja Liga kupa, a za reprezentaciju Francuske igrao je 17 puta.
Osim po igranju nogometa, Ginola je u Francuskoj, ali prije svega u Engleskoj, zbog stila i izgleda poznat i kao modna te ikona pop-kulture, pa je glumio u mnogim reklamama.

Pročitajte više