Fredi Bobić prijetio novinaru pa dobio otkaz

Foto: EPA

NEKADAŠNJI njemački reprezentativac Fredi Bobić dobio je otkaz na mjestu sportskog direktora Herthe. Bobić je na tom poslu bio od lipnja 2021. godine. Hertha je nanizala loše rezultate, u prošla tri kola upisala je tri poraza, najteži (5:0) od Wolfsburga, koji vodi Niko Kovač.

U posljednjoj je utakmici Herthu s 2:0 pobijedio Union Berlin, a to je bio znak da klubu trebaju velike promjene. Nakon utakmice berlinski je klub objavio da je uprava Bobića momentalno razriješila svih dužnosti. Da bi stvar bila gora, njemački Spiegel piše i da je nakon utakmice s Union Berlinom sad već bivši sportski direktor Herthe prijetio novinaru koji je htio doznati hoće li biti otkaza u klubu nakon serije loših utakmica.

"Pitaš li me to još jednom, udarit ću te", rekao mu je Bobić, koji se kasnije ispričavao. "Jako mi je žao. Reagirao sam previše emotivno. Nisam to tako mislio, to se samo tako kaže", rekao je Bobić kasnije za Bild. Hertha nakon 18 kola ima 14 bodova i na predzadnjem je mjestu na ljestvici Bundeslige.

Pročitajte više