Frings: Rebro više ne boli, potpuno sam spreman za okršaj s Furijom

VEZNJAK njemačke nogometne reprezentacije Torsten Frings izjavio je da je potpuno spreman za nastup protiv Španjolske u finalu Europskog prvenstvam, unatoč slomljenom rebru...

Nakon loma rebra u posljednjoj utakmici skupine protiv Austrije, Frings je propustio četvrtfinalni dvoboj protiv Portugala, ali mu je izbornik Joachim Löw protiv Turske pružio priliku.

"U utakmici protiv Turske dobio sam puno udaraca u slomljeno rebro, ali nisam ništa osjetio. Potpuno sam spreman za nastup i novi izazov. Ne znam hoće li me izbornik uvrstiti u početnih 11, ali 100 posto sam spreman", izjavio je 31-godišnji veznjak Elfa za Uefa.com.

Frings u španjolskoj momčadi najviše cijeni njihovu veznu liniju, za koju kaže da je sposobna donijeti prevagu u svakoj utakmici.

"Španjolska ima snažnu, tehnički izvrsnu momčad, čiji je vezni red u stanju prerezati obranu bilo koje momčadi. Morat ćemo ih pritisnuti i spriječiti ih da razviju svoju igru. Jer ako se razigraju onda će biti jako teško."

"Mislim da smo se dokazali na ovom Euru. Svašta su pričali o nama, a mi smo u finalu. U grupi nismo dobro igrali, ali protiv Portugala je trener promijenio sistem igre i funkcionirali smo jako dobro. Moramo izvući poduke iz utakmice protiv Turske."

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više