"Gabrićevo čudo": Turci pronašli svijetlu točku u Hajdukovom sivilu

IAKO Hajduku rezultatski ne ide najbolje u posljednje vrijeme, turski su mediji u sivilu splitske momčadi ipak pronašli svjetlu stranu priče.

Radi se, naravno, o Dragi Grabriću koji je prošlog svibnja teško stradao u prometnoj nesreći zbog čega su liječnici sumnjali da će se ikada više moći baviti nogometom.

No, nekadašnje "Hajdučko srce" vratilo se prije predviđanja. U njegovom tadašnjem klubu Trabzonsporu dali su mu punu potporu, ali nakon što su shvatili da zbog velikog broja stranaca više ne mogu dovoditi pojačanja, Gabriću su raskinuli ugovor, a mladi se veznjak vratio u svoj matični Hajduk.

"Gabrićevo čudo" naslov je teksta o Grabrićevom povratku na nogometne terene na turskom portalu "Fanatik".

"Liječnici nisu znali hoće li uopće preživjeti, ali Drago nije odustajao. Iz Trabzonspora se vratio u svoj Hajduk, potpisao dvogodišnji ugovor i prošlog tjedna protiv Šibenika upisao prvi nastup u početnih jedanaest". Hajduk je, podsjetimo, na Šubićevcu slavio s 2:1, a Gabrić je prije toga ulazio s klupe protiv Lokomotive i Varaždina. U sinoćnjoj utakmici četvrtfinala Kupa, u kojoj je Zagreb na penale izbacio Splićane, igrao je od prve minute.

Pročitajte više