Gareth Bale propušta susret s Hrvatskom u Osijeku

PREMA pisanju otočkih medija, zvijezda Walesa i Tottenhama Gareth Bale po svemu sudeći neće sudjelovati u prijateljskom susretu reprezentacija Hrvatske i Walesa u Osijeku 243. svibnja ove godine.

Izbornik reprezentacije John Toshack nikako nije zadovoljan informacijama s White Hart Lanea, jer mu već za pripremu utakmice nedostaje nekolicina važnih igrača, a između ostalih i Aaron Ramsey, Jack Collison, Joe Allen i Craig Bellamy.

"Ostali smo bez još jednog igrača", rekao je na jutrošnjoj press konferenciji John Toshack pa nastavio: "U kontaktu smo s Tottenhamom i sada samo možemo čekati kako će njegovo koljeno reagirati na tretman. U svakom slučaju nismo optimisti."

Toshack je svjestan da je reprezentacija Hrvatske kvalitetan protivnik te da njegovim pulenima neće biti nimalo lagano u Gradskom vrtu.

"Bit će ovo veliki izazov za nas. Termin utakmice nije najbolji, jer će svi igrači biti umorni od netom završene sezone, a dobar dio ih je ozlijeđen. Ipak, moramo ozbiljno pristupiti ovoj utakmici, jer će kvalifikacije za Euro doći vrlo brzo, a njih želimo dočekati sasvim spremni i uigrani. Hrvatska je dobra momčad i u svakom slučaju težak ispit za nas", dodao je za kraj velški izbornik.

Pročitajte više