GAZDA VELIKANA POLUDIO Igrače kaznio s 400 tisuća eura i raspustio momčad

Foto: Getty Images/Guliver Image

EVANGELOS MARINAKIS nije šef s kojim se pametno zajebavati. O tome svjedoče njegovi tjelesni gabariti, ali i kazna koju je opalio igračima kluba čiji je vlasnik.

Olympiakos je prvak Grčke bio rekordna 44 puta, a trofej osvajača prvenstva njegove vitrine nije napuštao zadnjih sedam sezona. 
 
Razumljivo je dakle da vlasnik i navijači tog kluba priznaju samo naslove i pehare. A Olympiakos je četiri kola prije kraja prvenstva treći, s tri boda manje od vodećeg gradskog rivala AEK-a.
 
Marinakis se razbjesnio nakon subotnjeg remija kod Levadiakosa (1:1) jer je Olympiakos sa samo bodom kod kluba iz donjeg dijela tablice propustio priliku ostati na korak do lidera, pa je igračima poručio:
 
"Ja i ostali navijači smo vas dugo trpjeli. Danas odlazite iz kluba i idete na odmor. Prije toga cijela momčad će platiti kaznu od 400 tisuća eura. Pola tog iznosa je za samo bod na utakmici u gradskom derbiju protiv Panathinaikosa (1:1), a druga polovica za identičan neuspjeh kod Levadiakosa."
 
Vlasnik Olympiakosa, koji od prije godinu dana u portfelju ima i palog engleskog velikana Nottingham Forest, dodao je da će do kraja sezone u momčadi ostati svega nekoliko igrača, dok će seniorsku ekipu popuniti s U-20 igračima.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više