Gazzetta dello Sport: Modrić je čista nogometna klasa!

INTERNETSKO izdanje talijanskog sportskog dnevnika La Gazzette dello Sport nastavlja s izborom najboljih nogometaša u Europi, iz kola u kolo.

Tako su i ovom prilikom izdvojili one najbolje tijekom vikenda, a među odabranima se našlo i ime jednog našeg reprezentativca. U pitanju je, dakako, Luka Modrić koji je pogotkom riješio pitanje pobjednika u derbi utakmici 30. kola engleskog nogometnog prvenstva između Tottenhama i Chelseaja (1:0).

"Lennon je sjajnim ubačajem pripremio šansu za Modrića, a hrvatski nogometaš je sve učinio daleko jednostavnijim nego što je to bilo. Modrić se tim pogotkom opet dokazao kao čista nogometna klasa", piše je u opisu novinara Gazzette.

Modrić je izabran među središnje vezne igrače zajedno u društvu Gerrarda iz Liverpoola, Xavija iz Barcelone, Sose iz Bayerna, Gourcuffa iz Bordeauxa i Diabyja iz Arsenala.

Čitatelji Gazzette.it mogu iz vikenda u vikend glasati za svoju najbolju momčad danog kola (4-4-2) čime se na kraju dobije i najbolja momčad cjelokupne klupske sezone u Europi. 

D.R./Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više