LIGE PETICE

Gazzetta: Jurić je po kladionicama prvi kandidat za otkaz u Serie A

Foto: Getty Images / Guliver Image

NEŠTO manje od mjesec dana ostalo je do početka talijanske Serie A. Tim povodom Gazzetta dello Sport objavila je tekst o tome koji trener prema kladionicama riskira otkaz i tko bi najprije mogao ostati bez posla. 

Među najvećim favoritima za dobivanje otkaza je i hrvatski trener Ivan Jurić, kojem bookmakeri očigledno ne vjeruju previše na Apeninima. Kvota na njegov otkaz je, kao i onaj Fabija Liveranija u Lecceu, svega tri. Slijedi Eugenio Corini (Brescia) s 3,50, potom Aurelio Andreazzoli (Genoa) i Vincenzo Montella (Fiorentina) s kvotom četiri. 

Jurić na startu Serie A dočekuje Bolognu, a potom ga čeka gostovanje kod Leccea pa dvoboj pred svojim navijačima s Milanom.

Mogućnost da Eusebio Di Francesco (Sampdoria) i Marco Giampaolo (Milan) dobiju otkaze procjenjuje se na kvotu 33. Antonio Conte (Inter) je na 50, a Carlo Ancelotti (Napoli) i Maurizio Sarri (Juventus) čak na 100 jer Talijani vjeruju kako je gotovo nemoguće da posljednja tri navedena trenera usred sezone ostanu bez posla u svojim klubovima, iako je u nogometu ipak uvijek sve moguće.

Igor Tudor je relativno siguran u Udineseu koji je dva puta spasio od ispadanja i može se očekivati da dobije cijelu sezonu na raspolaganje. Njegova momčad na startu dočekuje Milan. 

Pročitajte više