TRANSFERI

Gazzetta: Messi želi Argentinca koji je zabio Barci na Nou Campu

Foto: Guliver Image/ Getty Images

LAUTARO MARTINEZ postigao je pogodak Intera za vodstvo protiv Barcelone u 2. kolu Lige prvaka. Ipak, milanska momčad izgubila je nakon što su Messi i Suarez zajedničkim snagama izveli preokret na Camp Nouu.

Najbolji igrač na svijetu još jednom bio je oduševljen partijom 22-godišnjaka u dresu Intera i suigrača iz reprezentacije, a talijanska Gazzetta dello Sport piše da ga Messi želi vidjeti u Barci. Lautaro Martinez već je nadmašio Messijev učinak u reprezentaciji Argentine, a svoju kvalitetu pokazao je i pogotkom protiv katalonskog kluba.

Inter je mladog golgetera doveo ljetos iz Racinga za "samo" 14 milijuna eura. Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje između 25 i 30 milijuna eura, a Nerazzurri ne žele razmatrati ponude slabije od 100 milijuna europskih novčanica.

Barca ga već htjela dovesti, agent zagolicao maštu navijača Blaugrane

Popularnog El Tora već je tražila Barcelona, ali Inter nije htio ni čuti za transfer mladog napadača. Ipak, njegov agent Beto Yaque nedavno je u javnosti priznao da bi ga bilo lijepo vidjeti u dresu katalonskog kluba.

"Bilo bi predivno vidjeti ga da igra s Leom Messijem u Barceloni", rekao je za TyC Sports pa dodao:

"Fantastično ga je gledati kako igra, tako opušteno i sretno. Ima nevjerojatnu kontrolu lopte, prvi dodir mu je strašan i zato svi braniči imaju problema kad ga čuvaju", kazao je.

Pročitajte više