DINAMO U LIGI PRVAKA

Gazzetta: Ovo je postava Milana za Dinamo. Počet će novi igrač iz Barcelone

Foto: EPA

DINAMO u srijedu u 18:45 u drugom kolu skupine E Lige prvaka gostuje kod Milana. Dinamo je prošli tjedan pobijedio Chelsea 1:0 golom Mislava Oršića, dok su Milan i RB Salzburg odigrali 1:1. Gazzetta dello Sport objavila je postavu s kojom će trener talijanskog prvaka Stefano Pioli krenuti protiv momčadi trenera Ante Čačića.

Naredne dvije utakmice Milana Talijani smatraju ključnim

Na golu je, prema njima, siguran Mike Maignan, ispred kojeg će obranu činiti Theo Hernandez, Fikayo Tomori, Pierre Kalulu i Sergino Dest. Podsjetimo, Dest je 21-godišnji desni bočni koji je u Milan došao na posudbu iz Barcelone te bi protiv Dinama trebao prvi put igrati otpočetka nakon što je dobio pola sata protiv Salzburga. U vezi se očekuju Sandro Tonali i Ismael Bennacer, dok će ofenzivniji biti Alexis Saelemaekers, Brahim Diaz i Rafael Leao. U napadu bi trebao startati Olivier Giroud.

S obzirom na to da Milan za vikend igra protiv Napolija u sedmom kolu Serie A, a oba kluba imaju 14 bodova te se nalaze u vrhu, Gazzetta očekuje da Pioli rotira igrače. Također, ove dvije utakmice Talijani smatraju ključnima u oba natjecanja. Gazzetta vjeruje kako bi protiv Napolija od prve minute trebali početi Simon Kjaer i Davide Calabria u obrani, Junior Messias i Charles De Ketelaere u vezi i možda Divock Origi.

Postava Milana za Dinamo prema Gazzetti dello Sport: 

Maignan - Hernandez, Tomori, Kalulu, Dest - Tonali, Bennacer - Saelemaekers, Brahim, Leao - Giroud.

Postava Milana za Napoli prema Gazzetti dello Sport:

Maignan - Hernandez, Tomori, Kjaer, Calabria - Tonali, Bennacer; Messias, De Ketelaere, Saelemaekers/Origi - Giroud.

Pročitajte više