HRVATSKI NOGOMETAŠI

Gazzetta: Rebić crnim rukavicama trese preplašenog suca kiksera. Nezaboravna scena

Foto: Profimedia, Screenshot: Gazzetta dello Sport

MARCO SERRA, sudac utakmice Milan - Spezia (1:2), napravio je nevjerojatnu grešku kojom je utakmica na San Siru umjesto pobjedom domaćina za prvo mjesto završila trijumfom gostiju koji se bore za opstanak. U posljednjim minutama odvijala se velika drama u Milanu, u kojoj je junak morao biti Ante Rebić, osam minuta nakon što je ušao u igru. Igrala se 92. minuta, a rezultat je bio 1:1, kada je Rebić pobjegao pratnji i s 25 metara od gola gurnuo loptu Junioru Messiasu, a ovaj zabio za 2:1 Milana.

Rebić je namjestio gol za pobjedu i prvo mjesto, ali...

Međutim, sudac Serra poništio je gol jer je Rebića, nakon što je dodao za gol, srušio suparnik Bastoni. Umjesto da poštuje prednost i prizna gol Milana, dosudio mu je faul i slobodni udarac. Rebić je na tu odluku Serre poludio i odmah mu se unio u lice držeći ga rukama za ramena i glavu. Dvije minute nakon toga šokirani Milan primio je gol kojim je ostao i bez boda. Emanuele Gyasi u 95. minuti zabio je za nevjerojatnu pobjedu Spezije. 

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ VIDEO SITUACIJE KOJA JE RAZBJESNILA REBIĆA

Gazzetta: Tri velike sudačke greške na štetu Milana

Sudački ekspert Gazzette dello Sport navodi da je to bio treći put na utakmici da je Serra teško oštetio Milan: "U prvom poluvremenu nije dosudio čisti penal za domaćine, ali spasio ga je VAR pa je nakon provjere ipak pokazao na jedanaesterac, a zatim je Gyasi u drugom poluvremenu trebao dobiti drugi žuti karton. Nije pa je onda u sudačkoj nadoknadi zabio za pobjedu Spezije."

Kultni sportski dnevnik je preko naslovnice stavio scenu s utakmice koja je postala viralna, kako Ante Rebić van sebe trese suca kiksera. "Bijes na licu Ante Rebića govori sve o tome kako su se osjećali Rossoneri nakon ogromne greške Marca Serre, koja ih je koštala tri boda i prvog mjesta."

"Rebić crnim rukavicama trese preplašenog suca kiksera. Nezaboravna scena"

Slika kako Rebić crnim rukavicama drži Serru za glavu ironično se smijući i pitajući ga kako je mogao poništiti gol dok se preplašeni sudac ispričava, ostat će nezaboravna scena s ove utakmice", piše Gazzetta.

Pročitajte više