TRANSFERI

Gazzetta: Roma nema novca za stopera Uniteda pa opet kreće po Lovrena

Foto: EPA

ROMA ponovno razmatra mogućnost dovođenja Dejana Lovrena iz Liverpoola nakon što joj je prošlog ljeta odbijena prvobitna ponuda. 

Lovren je u ovoj sezoni samo 14 puta nastupio za Liverpool, a sljedećeg ljeta puni 31 godinu i istječe mu ugovor pa bi ga Liverpool volio prodati dok još na njemu može zaraditi.

Jeftinija opcija

Vijest donosi Gazzetta dello Sport koja tvrdi da Roma želi Lovrena jer se hrvatski stoper pokazao jeftinijom opcijom od Chrisa Smallinga iz Manchester Uniteda.

Smalling je trenutno na posudbi iz Uniteda i briljira od dolaska u Rim, ali Roma nema dovoljno novca da ga otkupi od Uniteda pa razmatra Lovrena kao bolju opciju. 

Zamjena je spremna

Turski Fanatik tvrdi kako Liverpool već ima u planu i zamjenu za Lovrena. Klopp je odmah nakon srebra u Rusiji nudio 30 milijuna eura za Domagoju Vidu, ali posao na kraju nije zaključen. U igri za Vidu bili su i West Ham i Arsenal koji nisu mogli parirati ponudom. 

Sada su se stvari promijenile, a Fanatik piše kako Klopp želi dovesti Vidu kao treću stopersku opciju, dakle točno ono što je sada Dejan Lovren, kao ispomoć Virgilu Van Dijku i Joeu Gomezu.

"Klopp želi dovesti Lovrenova hrvatskog brata iz reprezentacije, ali prvo mora prodati Lovrena", piše Fanatik. 

Pročitajte više