Gledamo li sutra Modrića posljednji put u Realovom dresu u Ligi prvaka?

Foto: Profimedia

LUKA MODRIĆ i Real Madrid igrat će sutra na Etihadu uzvratnu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka protiv Manchester Cityja. Mogla bi to biti posljednja utakmica koju će Modrić odigrati za madridskog velikana u Ligi prvaka. Da bi tako i bilo, mora se poklopiti nekoliko stvari.

Za početak, Carlo Ancelotti mora ukazati povjerenje hrvatskoj ikoni Reala i dati mu priliku u utakmici protiv branitelja naslova i najvećih favorita za ovosezonsku titulu. Podsjetimo, prvi ogled ovih dvaju suparnika završio je 3:3 i Real na teškom gostovanju mora izboriti polufinale.

Poraz znači kraj?

Ne uspije li, to bi moglo značiti oproštaj Modrića od Realovog dresa u najjačem europskom klupskom natjecanju. Jer, poznato je, kapetan hrvatske reprezentacije ugovor s Realom ima tek do kraja sezone i nepoznato je hoće li ga produžiti za još jednu.

Više nije standardni prvotimac Realovog sastava, već igrač koji pomaže s klupe i prenosi iskustvo na mlađe, nadolazeće i već potvrđene zvijezde. Pod ugovorom je do 30. lipnja i ni on ni Real nisu službeno spomenuli novi.

Modrić je u Realu od 2012. i s njim je pet puta osvojio Ligu prvaka.

Pročitajte više