hnl

Izveo je čudo s Lokomotivom, a sad ju može gurnuti prema drugoj ligi

Foto: Hina

ŠIBENČANIN Goran Tomić pune tri godine bio je trener Lokomotive, svake godine ispočetka je slagao rasprodanu momčad i ispisao klupsku povijest plasmanom u kvalifikacije Lige prvaka. Klub mu je opet okrenuo leđa i rasprodao glavne igrače, ispao je od bečkog Rapida, a Tomić je pobjegao čim se ukazala prigoda. Sad dočekuje bivši klub na klupi Rijeke koja je šokantno ispala iz Kupa i četiri je boda daleko od Europe u prvenstvu. Lokomotiva je zadnja na tablici i Tomić ju može gurnuti prema Drugoj ligi.

Utakmica na Rujevici počinje sutra u 19:05. Nakon bolnog poraza od Istre u Kupu Riječani će tražiti petu prvenstvenu pobjedu u nizu.

"Poraz protiv Istre nam je jako teško pao. Rekao sam igračima drugi dan nakon treninga da zaboravimo utakmicu u Puli i okrenemo se Lokomotivi", rekao je Goran Tomić koji nije htio puno govoriti o emocijama prema Lokomotivi.

"Imamo svoje ciljeve i znamo da će biti zahtjevna utakmica jer Lokomotiva je u posljednjim utakmicama dozvolila jako malo prilika suparnicima. Očekujem reakciju ekipe nakon poraza od Istre i da pokažemo pravo lice", poručio je Tomić prije utakmice. 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više