Grgić otvara vrata Kerumu

NAKON što je Željko Kerum najavio da je spreman pomoći splitskom klubu, s Poljuda su poručili kako je u Hajduku uvijek dobrodošao.

"Željku Kerumu vrata su uvijek otvrena! Izuzetno ga cijenim kao uspješnog gospodarstvenika, dobro je da je baš on kao najmoćniji na ovom području investira u svom gradu, drago mi je da se širi, da je kupio hotel Marjan koji je na neki način simbol Splita." - izjavio je novinaru Jutarnjeg lista predsjednik Hajduka Branko Grgić.

"Kako je simbol Splita i Hajduk, prema tome kao predsjednik kluba mogu mu samo reći: Dobrodošao." - poručio je Grgić splitskom gospodarstveniku.

Grgićevo je mišljnje da klub u Splitu dobiva "mrvice", no to se ne odnosi na Željka Keruma.

"Kerum je često priskakao u pomoć sportu, sponzorirao razne priredbe i događaje." - kazao je Grgić, te na Kerumovu izjavu da splitske gospodarstvenike treba "pozivati, a ne prozivati" kazao: "Prihvaćam je i sigurno ću se čim se vratim u Split najaviti na razgovor gospodinu Kerumu."

Osim novčane pomoći, Hajduk za vrijeme prijelaznog perioda planira, osim Ercega, dovesti i braniča zaprešićkog Intera Ivana Radeljića.

Pročitajte više