Gvardiol: Rekao sam si da ću je opaliti pa što bude

Foto: EPA-EFE

REAL MADRID i Manchester City odigrali su 3:3 u nevjerojatnoj prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka. U jednom od najboljih utakmica u povijesti natjecanja City je poveo u 2. minuti golom Bernarda Silve, a Real je okrenuo autogolom Rubena Diasa u 12. i golom Rodryga u 14. minuti. City je izjednačio u 68. sjajnim golom Phila Fodena, a okrenuo je fantastičnim golom Joška Gvardiola tri minute kasnije. Federico Valverde izjednačio je u 79. još jednim sjajnim potezom.

Gvardiolu je to bio prvi gol za Manchester City u 33. nastupu otkad je ljetos stigao iz Leipziga za 90 milijuna eura. Osim što je zabio gol, hrvatski reprezentativac odigrao je gotovo savršenu utakmicu, a prema SofaScoreu je bio najbolje ocijenjeni igrač susreta.

Izvor: SofaScore

"Kakva utakmica, nevjerojatno. Bilo je nevjerojatno iskustvo igrati na ovom stadionu i jako sam sretan što sam zabio svoj prvi gol i to ovako jakom protivniku. Prvi dodir s loptom mi nije bio najbolji, ali onda sam si rekao da ću je opaliti pa što bude", rekao je Gvardiol za TNT Sports nakon utakmice i dodao:

Uživao sam igrajući protiv Reala, a znali smo da će biti teško. Primili smo dva nesretna gola iz odbijanaca, ali smo se uspjeli vratiti. Ovo nam je dobar rezultat za uzvrat sljedećeg tjedna, ali prvo moramo dobiti Luton u prvenstvu".

Pročitajte više