Haaland: Mogao sam zabiti i više golova

Foto: EPA

UOČI finala Lige prvaka, koje se igra večeras u 21 sat, Erling Haaland nije u najboljoj formi. Norvežanin je zabio samo jedan pogodak u posljednjih sedam utakmica. Za njega je to najgore golgetersko razdoblje otkad je stigao iz Borussije Dortmund. No uoči utakmice s Interom najavio je da će se ta statistika poboljšati.

"Možete gledati da sam zabio jedan gol u zadnjih sedam utakmica ili da sam zabio 52 gola u 52 utakmice i još imao osam asistencija. Bar mislim. Zapravo sam imao devet asistencija, ali tko ih broji... Nisam pod stresom, osjećam se jako dobro", rekao je Haaland uoči finala u razgovoru za britanski Guardian.

"Želim osvojiti Ligu prvaka otkad znam za sebe"

"Ključno je da se trudite svaki dan i uživate u tome što radite. Nisam si odredio neki cilj za sjedeću sezonu, zanima me samo hoće li moja momčad pobjeđivati. Ne brinu me individualne nagrade i ne razmišljam o Zlatnoj lopti. 

Osvajanje Lige prvaka sanjam otkad znam za sebe. Obožavam ovo natjecanje. Kad sam imao sedam godina (2008. godine op.a.) u finalu Lige prvaka sam gledao Chelsea i Manchester United. Kad sam vidio kako igrači Uniteda slave, i ja sam to isto htio učiniti", rekao je Norvežanin.

"Mogao sam zabiti i više golova"

"Nisam očekivao da ću zabiti toliko golova ove sezone, ali mogao sam zabiti i više. Bilo je utakmica na kojima sam promašio nekoliko šansi, ali ne možete tu ništa. Osjećam pritisak. Lagao bih da kažem da ne osjećam. Ovdje sam da napravimo nešto što nikad nismo u povijesti. Dat ću sve od sebe", zaključio je Haaland.

Pročitajte više