Hajduk i dalje u Europi: Idući tjedan prijateljska utakmica kod Werdera

IAKO ih je eliminirao u trećem pretkolu Europa lige, Stoke City nije bio posljednji europski suparnik Hajduka ove sezone.

Idući četvrtak, 6. listopada u 18:00, Hajduk će u Bremenu odigrati prijateljsku utakmicu s Werderom.

Nakon sedam kola klub iz Bremena drugoplasirani je u Bundesligi, sa samo dva boda manje od vodećeg Bayerna, i nema sumnje da će ovaj dvoboj poslužiti Bijelima kao vrlo dobra provjera uoči nastavka sezone.

U sedam utakmica upisali su pet pobjeda (Kaiserslautern, Freiburg, Hoffenheim, HSV i Hertha) te remi u Nurnbergu i poraz u Leverkusenu.

Splićani su s Werderom prijateljsku utakmicu igrali na Poljudu u siječnju 2008., a završilo je 2:2, iako je Hajduk od 25. minute imao igrača više na terenu nakon što je isključen Naldo. Golom Ivana Klasnića Nijemci su poveli, početkom drugog dijela izjednačio je Bušić, a iz jedanaesterca u 81. minuti preokrenuo je Bartolović (na poluvremenu zamijenio Rukavinu). Ipak, pobjedu Hajduka protiv uglednog suparnika spriječio je Hugo Almeida, golom u 89. minuti.

Gostovanje na sjeveru Njemačke dogovoreno je kako bi se što bolje iskoristila stanka u HNL-u zbog reprezentativnih obveza. U nedjelju su Bijeli gosti Karlovca, a iduću prvenstvenu utakmicu igraju na Poljudu, 15. listopada protiv Osijeka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.