Hajduk može dati otkaz Kopiću bez otpremnine

Foto: Ivo Cagalj / Pixsell

PRAVI kaos vlada u Hajduku. Trener Željko Kopić na tankom je ledu i njegova budućnost na klupi je krajnje neizvjesna. On će voditi današnji trening od 18 sati, a Uprava ne zna što učiniti u cijeloj priči. Pregovaraju s Igorom Tudorom, alternativa je navodno Edoardo Reja, a spominje se i Siniša Oreščanin.

Embed from Getty Images

Hajduk je bez pobjede u posljednjih sedam susreta u svim natjecanjima, uz pet remija i dva poraza. Posljednji put Splićani su slavili 2. kolovoza kod Slavije u Sofiji (2:3). S druge strane, u Prvoj HNL Kopićeva ekipa osam utakmica u nizu ne zna za pobjedu. Pet remija i tri poraza, uz posljednju pobjedu 9. svibnja nad Istrom (5:1) u gostima, pokazuju u koliko je duboku krizu zapao klub s Poljuda.

Zašto je toliko bitan podatak koliko Kopić nije slavio u nizu? Zato što u njegovoj klauzuli piše da može dobiti otkaz bez otpremnine. On je taj "cilj" ispunio i trenutačno ovisi isključivo o dobroj volji klupske Uprave, koja još uvijek ne zna što točno učiniti. Pružiti mu još jednu šansu protiv Rudeša, dovesti Tudora ili Reju...

Embed from Getty Images

Bilo kako bilo, bit će burno na Poljudu ovih dana, ako ne već i večeras. Svlačionica čeka odluku, a Kopić posebno, kao i njegova tri potencijalna nasljednika koja će, ako dođu, imati paklen posao vratiti Hajduk na pravi put s kojeg je skrenuo još u finišu prošle sezone.

 

Pročitajte više