Kopić i Bjelanović ponudili ostavke

Kopić i Bjelanović ponudili ostavke
Foto: Pixsell

HAJDUK je u četvrtom kolu Prve HNL na Poljudu s 0:2 izgubio protiv Gorice, kluba koji se prvi put u povijesti natječe u prvoj ligi. Sportski direktor Saša Bjelanović i šef stručnog stožera Željko Kopić ponudili su ostavke nakon mučnih scena na Poljudu gdje su navijači prijetili batinama igračima i gađali ih bakljama poslije utakmice.

>> HAJDUK - GORICA 0:2 Nova katastrofa Hajduka, Torcida prijetila batinama igračima

>> Navijači Hajduka napali Upravu zbog nasilja Torcide: "Neka vas gađaju bakljama!"

>> Said divljački glavom udario vratara Gorice, dobio crveni i pobjegao s terena

Hajduk se ponovno predstavio u lošem izdanju. Zvižduci su najzornije prikazali u kakvom je rasulu splitski klub.

"Čestitam Gorici na pobjedi", rekao je Hajdukov trener Željko Kopić na početku jednominutne konferencije.

"Nismo bili dobri. Bili smo prazni i ispod svoje razine. Nismo se nametnuli na način koji smo htjeli. Nismo igrali kako smo planirali. 0:2 je na kraju realan rezultat. Poraz je posljedica svega što se događa u klubu u zadnje vrijeme", pojasnio je i otkrio kako je ponudio ostavku.

"Obavio sam razgovor s predsjednikom. Svoj sam mu mandat dao na raspolaganje. Hajduk je preveliki, preozbiljni klub da bi mu se događale ovakve stvari. Bez obzira na sve okolnosti, moram preuzeti dio odgovornosti", rekao je Kopić i zaključio presicu riječima: "To je to, hvala vam."

Ostavku je ponudio i Saša Bjelanović, sportski direktor Hajduka koji je prije četiri dana produžio ugovor sa splitskim klubom na godinu dana.

"Ja sam također ponudio predsjedniku mandat na raspolaganje jer se smatram odgovornim za ovu situaciju. Kopić i ja krenuli smo u jednu priču, ali rezultati pokazuju kako je nismo do kraja uspjeli završiti. Smatram se odgovornom osobom i smatram kako je u ovom trenutku najpoštenije dati mandat na raspolaganje. Sad je na predsjedniku da odluči dalje", poručio je Hajdukov sportski direktor pred okupljenjim novinarima u hodniku poljudskih prostorija.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara