Hajduk otvorio vrata natjecanju sa Zvezdom i Partizanom

U BUKUREŠTU su u protekla dva dana održani sastanci velikih klubova iz Grčke, Hrvatske, Srbije, Bugarske, Turske, Slovenije i Ukrajine - objavljeno je na vodećim srpskim sportskim web stranicama Sportska Centrala

Danas je potpisano pismo namjere o suradnji. Kako doznajemo u telefonskom razgovoru s kolegama iz SC-a, jedan od potpisnika pisma je i predstavnik Hajduka.

Na naš komentar da je Hajduk, dakle, navodno sudjelovao na tom sastanku, rečeno nam je kako riječ "navodno" nije potrebna, jer su novinari Sportske Centrale sami imali prilike vidjeti bukureštanski dokument o pismu namjere s potpisom predstavnika Hajduka.

U Hajduku nam večeras nisu mogli komentirati tu informaciju.

16 momčadi ima u planu regionalnu suradnju, koja bi za početak trebala rezultirati turnirom na kojem bi uz Hajduk nastupili Partizan, Zvezda, Olympiakos itd.

Jedan od zaključaka u pismu namjere je pokušaj postizanja dogovora s UEFA-om o pružanju podrške takvom natjecanju.

Prvi sastanak na sličnu temu održan je u srpnju prošle godine u Beogradu, na inicijativu vlasnika Olympiakosa i jednog od najbogatijih ljudi Grčke. Taj nam je sastanak bio manje interesantan jer mu nije nazočio nitko od hrvatskih predstavnika.

Pročitajte više