Transferi

Ferro stiže na Poljud sljedećeg tjedna?

Foto: EPA

PORTUGALSKI stoper Ferro trebao bi se Hajduku priključiti početkom idućeg tjedna. Na Poljud bi 24-godišnjak stigao na posudbu do kraja sezone iz Benfice, a Hajduk, prema informacijama iz Portugala, ne bi imao pravo otkupa njegovog ugovora na kraju sezone.

Ferro je bio velik talent portugalskog nogometa i prije godinu i pol dana se pisalo da ga Zinedine Zidane želi u Real Madridu. Interes Real Madrida smanjio se i nestao nakon saznanja da je odštetna klauzula u ugovoru tog igrača 100 milijuna eura, a navodno ga je istovremeno tražio i Juventus, no od svega nije bilo ništa i Ferro je pao u drugi plan u Lisabonu.

U posljednjih godinu i pol dana je odigrao samo 12 utakmica, šest u Benfici i tri u Valenciji, gdje je bio na posudbi. Ove sezone nije u planovima slavnog portugalskog kluba i tijekom ovog prijelaznog roka bio je na meti Osijeka. 

"Ferro se okrenuo drugim opcijama. Ima ponuda iz Nizozemske, Portugala i Italije, a u priču se upleo i Hajduk! Što se nas tiče, mi se okrećemo drugim rješenjima", rekao je nedavno trener Osijeka Nenad Bjelica.

Portugalski Record piše da je sve dogovoreno i da bi Ferro karijeru trebao nastaviti u Hajduku. Ferro ima još dvije i pol godine ugovora s Benficom.

Pročitajte više