Hajduk nebitnu utakmicu najavio urnebesnim videom

Screenshot: HNK Hajduk

HAJDUK sutra od 17 sati na Poljudu dočekuje Varaždin u 33. kolu SuperSport HNL-a. Inače nebitnu utakmicu, bez velikog značaja za ijednog od rivala, nešto ipak čini posebnom. Na njoj se nakon dvije utakmice prisilne pauze vraćaju navijači Hajduka. Naime, nakon što su 3. travnja pripadnici Torcide utrčali u teren Poljuda ogorčeni porazom od Dinama za ispadanje u polufinalu kupa, Hajduk je kažnjen igranjem dvije domaće utakmice bez gledatelja.

Kaznu je odradio protiv Osijeka i Rudeša, a sada mu se navijači vraćaju protiv Varaždina. To je važna vijest za daleko najgledaniji klub u Hrvatskoj. Hajduk na Poljudu inače prosječno prati 20-ak tisuća gledatelja, tako da je njihov povratak na stadion, koji je tijekom travnja bio neprirodno pust, velika vijest za Hajduk i njegove navijače, bez obzira na to što je debaklom u borbi za oba trofeja nestalo euforije. 

Hajduk je povratak navijača na Poljud najavio videom koji je oduševio hajdukovce. Prikazuje poklonika Bilih koji je zbog bizarne tegobe završio u KBC-u na Firulama. Tamo mu je liječnik prepisao interesantnu terapiju. Pogledajte kakvu:

Pročitajte više