Hickersberger se smilovao: Nakon stotina sati preklinjanja, igrači konačno dobili famozni CD o Hrvatskoj

AUSTRIJANCI se pomno pripremaju za susret s Hrvatskom. Hickersbergerov pomoćnik Willi Rutensteiner detaljno je izanalizirao našu igru. 


 
Izbornik austrijske reprezentacije Josef Hickersberger nije do sada ništa puno govorio svojim igračima o Hrvatskoj, sve je materijale u suradnji sa svojim pomoćnikom pomno pripremao za dane uoči same utakmice, vjerojatno da bi što bolje upamtili kako igrati protiv Hrvatske u nedjelju.

Hickersbergerov pomoćnik Willi Rutensteiner bio je zadužen za praćenje hrvatske reprezentacije. Dubinski je izanalizirao sve naše utakmice, gledao je i naše igrače u svojim matičnim klubovima te je sada, svega dva dana prije utakmice s Hrvatskom, svakome od igrača dao informacije.

Svaki od reprezentativaca dobio je primjerak CD-a na kojem su i uigrane akcije Bilićeve momčadi, a vjerojatno i napuci za svakoga kako se najbolje suprotstaviti našim igračima na terenu. Ističu da je Hrvatska promijenila svoj stil otkako je Eduardo ozlijeđen te jako hvale i druge naše napadače koji će igrati.

Bez obzira na sve moguće materijale, hrvatska igra bi im ipak mogla biti nepoznanica jer otkako je Eduardo ozlijeđen, Hrvatska nije odigrala natjecateljsku utakmicu. Svi će reći, nismo učinkoviti, no možda je pomalo izbornik i skrivao taktičke napadačke varijante za Euro. Je li Bilić pripremio "neko tajno oružje" za naše protivnike, vidjet ćemo u nedjelju.

M.Š.
Foto: Kurier.at

Pročitajte više