Hiddink odletio u jarak kao žrtva finala divljačke bitke za London i Premier League

Screenshot: Youtube

GUUS HIDDINK došao je u Chelsea na još jednu raskošno plaćenu vatrogasnu misiju u jeseni života (69) i bogate karijere, a na samom kraju londonske gaže mogao je ostati invalid ili možda čak i poginuti.

Nikad Hiddink nije bio od prevelike akcije ili temperamenta, posebno jer je zadnjih desetak godina prema vlastitom priznanju izgubio interes i motiv za rad, osim naravno financijskog, pa je tako i reagirao kada je izbilo naguravanje, a zatim i tučnjava prilikom izlaska igrača Chelseaja i Tottenhama s terena u tunel nakon žestoke Bitke za London koju Spursi nisu izgubili (2:2), ali su izgubili borbu za naslov s Leicesterom.
 
Dobri stari Guus domobranski je krenuo u bijeg od sve te gužve i graje u kojoj su padale psovke i pljuštali udaraci, ali metež pored aut-crte ga je poput tornada odnio pa je odletio u "jarak" uz rub travnjaka i njegov pad nije izgledao nimalo bezazleno, posebno za gospodina u njegovim godinama. 
 
Pad starog trenera samo je dodatno zapalio atmosferu koja se ionako otela kontroli, ali srećom, prekaljenom Hiddinku pad nije ostavio nikakve posljedice. 

Pročitajte više