Hrvatska reprezentacija

HNS objavio informacije o kupnji ulaznica za susrete protiv Švedske i Francuske

Foto: EPA

U SRIJEDU (7. listopada) s početkom u 10:00 sati počela je prodaja ulaznica za utakmice Lige nacija hrvatske nogometne reprezentacije protiv Švedske (11. listopada) i Francuske (14. listopada) na stadionu Maksimir u Zagrebu, objavljeno je na službenoj stranici Nogometnog saveza Hrvatske.

Prodaja ulaznica za obje utakmice organizirana je isključivo putem interneta i to po sljedećim cijenama: tribina zapad sredina dolje 250 kuna, tribina zapad dolje 150 kuna, tribina zapad gore 100 kuna, tribina sjever dolje 60 kuna i tribina sjever gore 60 kuna.

Jedna osoba kupuje dvije ulaznice

Prodaja ulaznica uključuje e-ulaznice koje kupac treba preuzeti sa svojih korisničkih stranica i ispisati na svome pisaču, a pravo na kupovinu imaju isključivo državljani Republike Hrvatske, bez obzira na adresu prebivališta, uz popunu traženih osobnih podataka, objavljeno je iz HNS-a.

Zbog posebnih epidemioloških mjera na tribinama, jedna osoba može kupiti isključivo dvije ulaznice, ni manje ni više. Osim svojih podataka, kupac unosi i podatke o drugom navijaču za kojeg kupuje ulaznice pri čemu drugi navijač ne mora nužno biti državljanin Republike Hrvatske.

Rok za kupnju ulaznica putem interneta je 11. listopada 2020. do 12:00 sati za utakmicu protiv Švedske, odnosno 14. listopada 2020. do 12:00 sati za utakmicu protiv Francuske ili do rasprodaje ulaznica.

Podsjetnika radi, Uefa je u svojim natjecanjima dopustila povratak gledatelja do 30 posto kapaciteta stadiona, koji je u slučaju Maksimira smanjen zatvaranjem istočne i južne tribine koje su oštećene u potresu.

Pročitajte više