HRVATSKI KUP

HNS-ovci ogradili parking u Šibeniku i digli VIP šator. WC je u autobusu

Foto: Index

RIJEKA i Lokomotiva upravo igraju utakmicu finala hrvatskog Kupa kojom će zaključiti još jednu sezonu hrvatskog nogometa, a zanimljivo je i oko stadiona.

Na tribinama je atmosfera naklonjena Lokomotivi, mnogi uzvanici navijaju za zagrebačku momčad zbog trenera Gorana Tomića, inače rođenog Šibenčanina. 

Navija se s balkona

Nekoliko navijača Lokomotive navija s balkon na obližnjim zgradama, a na tribinama su i brojni uzvanici među kojima su fiktivni predsjednik HNS-a Davoru Šuker, šef HNS-a Marijan Kustić i mnogi drugi

Posebno zanimljiv detalj s ovog finala Kupa svakako je WC koji je osiguran za VIP posjetitelje, a riječ je o autobusu preuređenom u WC. 

HNS se ogradio

VIP za uzvanike HNS-a je u šatoru prigodno podignutom na ograđenom parkiralištu s južne strane stadiona. Nitko osim HNS- ovaca ne smije prići Šukeru i pobočnicima koji nakon gozbe na parkingu silaze u ložu, ušminkanu specijalno za prigodu finala Kupa.

Čak i glasnogovornici klubova sjede na tribini pored novinara na kraju južne tribine. Tu je nekako završila i Vlatka Peras, nekad tajnica Zdravka Mamića za koju se tvrdi da je aktualna gazdarica Dinama koja nije s čelnim ljudima u A loži, nego na B tribini.

Pročitajte više