Hoće li Dinamo imati Baturinu za derbije s Hajdukom? Evo što on sam kaže

Foto: Luka stanzl/PIXSELL

HRVATSKA reprezentacija okupila se u Zagrebu pred odlazak u Kairo gdje će u subotu igrati utakmicu protiv Tunisa na prijateljskom turniru kojim se priprema za Europsko prvenstvo. Nakon tog susreta slijedi joj ili utakmica za prvo ili treće mjesto protiv Egipta ili Novog Zelanda. Prije odlaska i priprema hrvatski nogometaši družit će se s navijačima.

Druženje se upravo odvija u City Centeru one East u Zagrebu, a Hrvatski nogometni savez je za ovaj događaj dogovorio koncerte Tihe Orlića i Opće opasnosti. Njima su se na pozornici u novim dresovima pridružili i hrvatski reprezentativci. Osim toga, neki od njih dali su izjavu za MaxSport. Jedan od njih je i Martin Baturina, nogometaš Dinama koji je zbog ozljede otpao za akciju u Egiptu. Otkrio je težinu ozljede i poručio da nije teška te da će zbog nje s terena izbivati tjedan i pol do dva.

Hrvatski prvak sljedeću utakmicu igra protiv Hajduka na Poljudu. Taj se derbi igra 30. ožujka pa zasad nije jasno hoće li ga Baturina propustiti. Dinamo je trenutno treći s pet bodova manje od Rijeke, ali i s utakmicom manje. Hajduk je drugi s četiri boda manje od lidera prvenstva.

Pročitajte više