HOO: Miočić-Stošić sa Felliem i Fillianom

SA IZVRŠNIM direktorom Olimpijskih igara Gilbertom Felliem, glavni tajnik HOO-a razgovarao je na temu sljedećih Olimpijskih igara u Ateni 2004.. Fellia je, prema riječima Miočića Stošića, zanimalo hrvatsko viđenje dosadašnjih priprema i organizacije sljedećih Igara, a razgovaralo se i o ukupnim pripremama hrvatskih sportaša i HOO-a za nastup u Ateni.

Ivica Miočić Stošić izvijestio je direktora administrativne službe Odjela za odnose s NOC-ima Michela Filliana o poziciji Hrvatskog olimpijskog odbora u regiji koja je s obje strane ocijenjena iznimno važnom i zadovoljavajućom. Stoga je predloženo da Hrvatska u skoro vrijeme bude domaćin sastanka regionalnih olimpijskih odbora na temu tehničkih i administrativnih dostignuća u olimpijskoj obitelji. Obje strane su naglasile da se suradnja HOO-a i MOO-a može produbiti jer za to postoje obostrani razlozi i korist. MOO u našem olimpijskom odboru vidi potencijalnog partnera za ovu regiju, a naša je zadaća da opravdamo njihova očekivanja, rekao je glavni tajnik HOO-a.

Ivica Miočić Stošić sastao se i sa Jamesom McLeodom direktorom projekta Olimpijske solidarnosti s kojim je bilo riječi o tehničkoj i administrativnoj pomoći i suportu MOO-a krovnoj sportskoj organizaciji u Hrvatskoj.

Pročitajte više