BOKS

Hrgović: Booker će prvi put osjetiti kako je zaspati u ringu

Foto: Favbet

AMERIKANAC Rydell Booker (26-3-0) nova je prepreka Filipu Hrgoviću (11-0-0) na putu prema meču za titulu. Snage će odmjeriti 7. studenoga u SAD-u. Booker u profesionalnoj karijeri ima dvostruko više iskustva od El Animala. U ring je ulazio 29 puta, a od 26 pobjeda nokautom je slavio 13 puta, dok je sva tri puta gubio sudačkom odlukom. 

"Booker je opasan borac. Ima dosta iskustva u boksačkoj karijeri. Do sad je nokautirao 13 protivnika, a nikad nije bio nokautiran. To samo po sebi govori koliko je Amerikanac neugodan u ringu. Već sam sparirao s njim, tako da je možda i uočio neke moje slabosti. Međutim, o kojem god boksaču bila riječ, pripremama uvijek pristupam profesionalno, osjećam se spremno i siguran sam u pobjedu. Brži sam i jači borac. Gladan sam pobjeda. Booker će prvi put osjetiti kako je zaspati u ringu", rekao je Hrgović.

Filipov Menadžer Željko Karajica svog boksača podupire i prati na svim mečevima te kroji El Animalov put ka tituli. 

"Pred Filipom je nimalo lak zadatak. Booker je sigurno gledao njegove borbe, pogotovo ovaj zadnji nokaut Kartozije i dobro se pripremio. Nikad nije bio nokautiran niti je izgubio prekidom, što ukazuje da ima izvrsnu obranu. Međutim, El Animal je do sad probio sve barikade, potpuno je predan treninzima i karijeri, pa zato mislim da će svladati i ovu prepreku te mnoge druge. A što poslije ove borbe? Ne bih još o tome dok meč s Bookerom ne završi. Želimo neko veliko ime, ali o tome ćemo nekom drugom prilikom", rekao je Karajica. 

Pred Hrgovićem je protivnik mnogo iskusniji od Kartozije koji se bori na svom teritoriju. Međutim, do sad se pokazalo da Filipu "gostovanja" ne smetaju.  

Pročitajte više