BOKS

Hrgović: Borba protiv Moline je za mene jako rizičan potez

Foto: Robert Anic/PIXSELL

OVE subote Filipa Hrgovića u Ryadu očekuje najveća borba u karijeri. U ring Diryah Arene ući će protiv Erica Moline, 37-godišnjeg američkog boksača.

Borba Hrgovića i Moline odvijat će se u sjeni borbe između Andyja Ruiza Jr.-a i Anthonyja Joshue, a održat će se još i borbe Alexandera Povetkina i Michaela Huntera, Dilliana Whytea i Mariusza Wacha, Mahammadrasula Majidova i Toma Littlea te mnoge druge.  

"Nadam se da će sve dobro proći, odradio sam odličan kamp. Potpuno druga priča od onog u Meksiku, gdje nismo imali svoju svlačionicu, sad smo došli na jednu od najvećih pozornica na svijetu. Najveća borba moje karijere, odradio sam dobre pripreme i siguran sam u sebe 100 posto", rekao je Hrgović za RTL pa komentirao protivnika: 

"Za ovu fazu moje karijere to je fenomenalan protivnik i fenomenalno ime. Vjerujem da imam bolje predispozicije i kažem 100 posto vjerujem u sebe, ali za ovu fazu karijere dosta rizičan potez."

Molina je rekao da će nakon ove borbe imati 9:1, ali i da će imati vremena za učenje. Hrgović je komentirao da će mu svoju poruku poslati u subotu u ringu. 

"Jedva čekam da sve počne. Trenirao sam kao nikad u životu, imao sam 12 tjedana mukotrpnog rada", kazao je Hrgović.

 

Pročitajte više