Hrgović: Kada sam vidio njegove provokacije, znao sam da je gotov

Foto: VERSUS / KDLP

HRVATSKI boksač Filip Hrgović večeras je u Rigi - u sklopu World Boxing Super Seriesa - u svojem trećem profesionalnom meču tehničkim nokautom pobijedio Thomasa Littlea.

Filip Hrgović trijumfirao je desnim direktom u četvrtoj rundi. Serijom pobjedničkih udaraca, kako se na kraju ispostavilo, raskrvario je arkadu 115,5 kilograma teškog Thomasa Littlea te je sudac posljedično prekinuo meč. 
 
"Osjećam se izvrsno. Sretan sam što sam pobijedio. Mislim da sam boksao dobro, iako uvijek može bolje. Krenuo sam prežustro. Trebalo mi je nekoliko rundi da se opustim. Sve u svemu, treća pobjeda prekidom. Smatram kako sam večerašnjom pobjedom pristupio svjetskoj ljestvici sto najboljih teškaša", izjavio je Filip Hrgović neposredno nakon borbe.
 
"Trenutačno sam spreman za osam, pa možda čak i deset rundi. Da je Thomas Little uspio nastaviti, nastavio bih udarati kao i dotad. Naravno, bilo je mnogo teže negoli u posljednja dva meča, koja su završila u prvoj rundi. Kada sam vidio njegove provokacije, znao sam da je gotov. To obično rade boksači kada nemaju rješenja, kako bi se motivirali. Međutim, osobno sam preiskusan i znao sam da je kraj blizu", sumirao je jedan od najvećih teškaških potencijala suvremenog boksa.
 
 

Pročitajte više