Hrvatska ide po četvrfinale sa sastavom koji je srušio Argentinu

Foto: Index

HRVATSKA reprezentacija odradila je posljednji trening u Roščinu prije puta u Nižnji Novgorod, gdje u nedjelju od 20 sati igra susret osmine finala SP-a. 

Bio je to i oproštaj od Arene Roščino jer se Hrvatska više ne vraća na ovaj stadion, već u slučaju pobjede protiv Danske direktno leti u Soči gdje je na rasporedu četvrtfinale.

Ždrijeb za polufinale Hrvatsku vodi prema Moskvi, gdje se igra u finale SP-a, dok se susret za treće mjesto igra u St Peterburgu.

Hrvatska je u svoj hotel 'Šumska rapsodija' u mjestu Iličevo doputovala 11. lipnja, a na stadionu u obližnjem Roščinu je odradila 17 treninga.

Na posljednjem i jednom od najvažnijih uoči utakmice protiv Danske, izbornik Dalić je na raspolaganju imao sve snage. Momčad je sjajno raspoložena i motivirana.

Dalić po običaju ne otkiva sastav, ali kako doznajemo od prve minute trebao bi u sredini terena zaigrati Marcelo Brozović, koji bi u paru s Ivanom Rakitićem čuvao leđa Luki Modriću. Obranu će ponovo predvoditi Lovren i Vida, a napadačku trojku trebali bi činiti Rebić, Perišić i Mandžukić. Riječ je o sastavu koji je srušio Argentinu 3:0.

Hrvatska u petak poslijepodne leti za Nižnji Novgorod, a u subotu će trenirati na sretnom stadionu na kojem je 'pala' Argentina.

Utakmica je na rasporedu u nedjelju, 1. srpnja s početkom u 20.00 sati po hrvatskom vremenu.

Pročitajte više