Hrvatska se više ne može smatrati "dark horseom"

KAO ŠTO smo već pisali strani mediji puni su hvale za izbornika Slavena Bilića i hrvatske nogometaše, međutim, i dalje to smatraju iznenađenjem.

Neki drugi pak, smatraju kako je Hrvatska prestala biti iznenađenjem već nakon utakmice s Njemačkom.

"Koliko je zapravo Hrvatska impresivna? Tri pobjede iz isto toliko utakmica i to ova posljednja protiv Poljske sa čak osmoricom prvotimaca izvan igre. Tu treba dodati i to da je Poljake od teškog poraza spasio samo briljantni vratar Artur Boruc. Možemo li zaista više o ovoj reprezentaciji govoriti kao o iznenađenja, o potencijalnom "dark horseu" prvenstva, kada su oni uz Nizozemce do sada daleko najviše pokazali i mogu se s pravom smatrati jednim od favorita za naslov" - piše Footballfancast.

"Hrvatska je poput djevojke koju nikada ne želiš ostaviti"

Novinar kolumbijskog podrijetla malo se potom zaigrao i usporedio Hrvatsku sa zamamnom djevojkom.

"Hrvatska je poput djevojke koju nikada ne želiš ostaviti, djevojka koja prekrasno izgleda i sjajna je u krevetu i djevojka koju bi tvoja majka naprosto obožavala. Ono što je u svemu tome sjajno jest to što Hrvatska biva sve boljom i boljom, a uz sve to imaju i fantastične rezerve, koje mogu uskočiti u bilo kojem trenutno a da se to gotovo ni ne primijeti." - stoji u tekstu.

V.B.
Foto:AFP

Pročitajte više