I Ana Ivanović prati Eurobasket: Srbija ima pravu kombinaciju za uspjeh

POSRNULA Ana Ivanović koja je donedavno bila broj jedan svjetskog tenisa za službene je stranice Eurobasketa prokomentirala košarkaško prvenstvo Starog kontinenta.

"Moja je obitelj uvijek voljela sport, posebno košarku. Moj je otac bio poluprofesionalac, igrao je u Beogradu tako da poznam ovaj sport od kada sam sasvim mala", objašnjava prelijepa tenisačica.

Kada je u pitanju klupska košarka Ivanović je Grobarka, a Partizan joj je u srcu.

"Oduvijek smo navijali za Partizan. Bila sam na nekoliko utakmica u Pioniru, atmosfera je nevjerojatna. Najbolja koju sam osobno svjedočila u bilo kojem sportu. Partizanovi navijači strašno navijaju, kaže Ana i dodaje zašto toliko voli košarku.

"volim se natjecati, takva sam po prirodi, a takva je i košarka. Posebna draž ovog sporta je neizvjesnost. Ponekad posljednje sekunde mogu odlučiti protivnika."

"Imamo pravu kombinaciju za uspjeh"

Teniske obaveze joj ne dopuštaju da redovito prati košarkaška zbivanja.

"Previše putujem da bi mogla pratiti što se događa, no moj me otac izvještava o bitnijim stvarima. Tu i tamo pogledam nešto na televiziji, ali to i nije prečesto. Nemam nažalost vremena."

Njezina pomlađena reprezentacija jučer je startala sjajnom pobjedom protiv prvih favorita natjecanja Španjolaca. Ivanović vjeruje da njezina momčad ima sve potrebno za uspjeh.

"U ovom trenutku imamo jako mladu momčad, koja je iznimno motivirana. Vjerujem da je to dobra kombinacija za uspjeh."

Pročitajte više