I Slovenci se smijali Bariću

HRVATSKI izbornik Otto Barić ponovo je bio predmet ismijavanja, ali ovaj put ne hrvatskih, već slovenskih novinara i slovenske reprezentacije.

Naime, Večernji list piše kako je Barić u Zagrebu tijekom utakmice Hrvatske i Slovenije u 70. minuti, nakon što je već napravio tri izmjene, pitao Zorana Vulića "koga bi još izmijenio", što je izazvalo smijeh cijele slovenske klupe.

Prije utakmice, kod izlaska igrača na maksimirski stadion, slovenski reprezentativac Goran Šukalo, bodrio je svoje suigrače riječima "Ajmo dečki!", na što mu je prišao Barić i rekao "Dečko, malo si previše počeo pričati!".

Je li 72-godišnji Barić pomiješao slovenskog reprezentativca s jednim od svojih nogometaša kao što je jednom prilikom zamijenio dva Darija, Srnu i Šimića, ili je imao nešto drugo na umu, nećemo nikad saznati.

No, prisjetimo se još nekih Barićevih lapsusa. Prilikom oproštaja Zvonimira Bobana, Barić je izjavio kako je "Zvonko Bogdan vjerojatno jedan od najboljih hrvatskih nogometaša u povijesti".

A prije nekoliko tjedana na otvorenju jednog zagrebačkog restorana Mihovilu Nakiću Barić je rekao kako redovito čita njegove kolumne, dodajući "kako i Nakić voli uvaljati svašta u tekstove, kao i novinari koji pišu o Bariću". Mihovil Nakić nikad nije pisao kolumne, već je Barić Nakića zamijenio sa Zoranom Čuturom.

Pročitajte više