Esport

Igrači na novom PES-u izgledaju nevjerojatno

Screenshot: PES 2018/PES 2019

PES 2019 neće se moći pohvaliti ogromnim brojem licenci, a najveća konkurencija je otkupila prava od UEFA-e za Ligu prvaka i Europa ligu nakon što smo ta natjecanja mogli igrati u Konamijevim uspješnicama posljednjih desetak godina. Licence nikad nisu bile jača strana PES-a pa to neće biti slučaj ni ove godine. No ono što je sve pomalo iznenadilo je koliko realno izgledaju igrači u novom PES-u.

>Evo kada izlazi PES 2019 i što možemo očekivati

>PES GUBI BITKU S LICENCAMA Ostali bez jednog od najpopularnijih klubova na svijetu

PES 2019 pokretat će FOX Engine, ali poboljšan i optimiziran. Rezultat je to odluke Konamija da novi PES neće biti dostupan na starijoj generaciji konzola, PlayStationu 3 i Xboxu 360. Međutim, zato će igrači na Xbox One X i PlayStation 4 Pro moći uživati u 4K HDR rezoluciji. Pokretač će biti zaslužan i za neke nove mehanike u igri s fokusom na individualnost igrača. Tako će i nogometaši u nadolazećem PES-u postati bogatiji za svoje prepoznatljive poteze, a stiže nam i 11 novih finesa, što driblinga, što dodavanja. Mehanika udaraca također će biti drugačija potpomognuta boljom fizikom lopte. 

Onih malo sretnika što su uspjeli testirati PES 2019 naveliko ga hvale, a jedan od razloga je i fotorealističan izgled igrača u igri. Pogledajte kako izgledaju francuski reprezentativci, sigurno ih nije potrebno posebno predstavljati. 

Screenshot Pogbe uzet je iz igre, točnije replay sustava koji sadrži i izgleda odlično, kao i njegov sunarodnjak Olivier Giroud.

Screenshot: PES 2019

Screenshot: PES 2019

Iz ono malo dostupnih snimaka gameplaya FIFA-e 19, vidi se kako lice igrača izgledaju zaista dobro, ali ni približno impresivno kao ona u PES-u. 

Screenshot: YouTube

>Procurile snimke: Među prvima pogledajte kako izgleda nova FIFA

I ove informacije treba uzeti s dozom opreza. Konami se odlučio ove godine nešto ranije izbaciti PES 2019 pa će igra biti vani punih mjesec dana dulje nego FIFA 19. Na naslovnici novog PES-a vidjet ćemo Brazilca Philippea Coutinha, dok će David Beckham krasiti naslovnicu posebnog izdanja koje je po njemu dobilo i ime. 

 

Pročitajte više