Igrači su pronašli potvrdu da Svjetsko prvenstvo stiže u FIFA-u 18

Screenshot: FIFA 18
 
CIJELI nogometni svijet polako se priprema za početak Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji do kojeg je ostalo nešto više od 60 dana. Sada je jasno da su počele i ozbiljne pripreme za uključenje Svjetskog prvenstva u FIFA-u 18. Na FIFA redditu tako je osvanula slika koja pokazuje da u igri već postoji kod povezan sa Svjetskim prvenstvom, a igrači su jedva dočekali bilo kakav znak da će EA Sports u svoju igru i ove godine uključiti poseban mod za svjetsku nogometnu smotru.
 
Screenshot: Reddit
 
Već smo pisali o tome kako bi besplatan mod za Svjetsko prvenstvo trebao stići na proljeće ove godine, a ne bi se uvelike trebao razlikovati od onog koji smo imali priliku igrati u FIFA-i 14. Tada je ususret Prvenstvu u Brazilu izašao specijalni Ultimate Team: World Cup, koji je uključivao sve 32 reprezentacije, njihove dresove kao i brojne detalje vezane za samo prvenstvo. Najvažnije, bio je besplatan. Za to su vrijeme u igri trajale i prateće akcije u kojima ste mogli jeftinije kupovati paketiće. 
 
>>Uskoro stiže FIFA 18 World Cup i neće biti zasebna igra
 
Kako hrvatska nogometna reprezentacija nije uključena u igru, zahvaljujući plasmanu na Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji ipak bi mogla završiti u FIFA-i 18.
 
Da Svjetsko prvenstvo stiže u prošlogodišnje izdanje igre pomalo je nespretno potvrdio i španjolski komentator Manolo Lama koji je prošle godine za Radio COPE izjavio da u prosincu snima komentar za FIFA World Cup. Prema dostupnim informacijama čini se da bi mod u FIFA-u 18 trebao stići tijekom svibnja, otprilike mjesec dana prije početka Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Pročitajte više