HNL

Index doznaje: Dinamo je prodao Jakića. Pogledajte kako se oprostio od navijača

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

DINAMOVI igrači su nakon pobjede protiv Osijeka (2:0) pozdravili svoje navijače koji su ih došli podržati na Gradski vrt. Poseban trenutak s navijačima imao je Kristijan Jakić. On se odvojio od ostatka ekipe te se naklonio navijačima i tako najavio svoj odlazak iz Dinama.

Kako doznaje Index, Dinamo je prihvatio ponudu Eintracht Frankfurta za 24-godišnjeg Jakića. Radi se o jednogodišnjoj posudbi s obvezom otkupa za sedam milijuna eura, dok bi se s bonusima taj iznos mogao popeti do 10 milijuna. Potpisat će petogodišnji ugovor s njemačkom momčadi.

 

Podsjetimo, Kristijan Jakić nije bio u momčadi u uzvratu protiv Sheriffa jer osim što je bio lakše ozlijeđen, požalio se na svoj status i zatražio transfer u Eintracht. Potom je ipak izgladio odnos s trenerom i suigračima te ga je Krznar danas vratio u momčad i dao priliku za oproštaj, a Jakić mu se odužio odličnom igrom i pogotkom.

Jakić je u Dinamo došao u 2020. iz Lokomotive te u 58 nastupa zabio četiri pogotka. Bio je jedan od neizostavnih igrača momčadi koja je došla do četvrtfinala Europa lige.

 

Pročitajte više