TRANSFERI

Inter je sve dogovorio s legendom i kapetanom Manchester Uniteda

Foto: Gulliver / Getty Images

ASHLEY YOUNG je pristao na ponudu Intera i do kraja zimskog roka napušta Manchester United, klub čiji je kapetan i u kojem je proveo osam i pol godina.

To navodi niz izvora u Engleskoj i Italiji ističući da je jedino upitno hoće li Young u novi klub otići uz simboličnu odštetu ili će United legendu koja je za klub odigrala 261 utakmicu u znak zahvalnosti za dugu i požrtvovnu službu pustiti besplatno usprkos tome što ima ugovor do ljeta. Young, naime, tada klub može napustiti bez odštete, ali vjerojatno će ga United već sada pustiti pod istim uvjetima.

S Interom će potpisati ugovor na godinu i pol, a aranžman je tako kratak zato što je Young veteran, na ljeto navršava 35 godina. Polivalentni nogometaš može igrati na oba boka i u vezi, zbog čega ga Antonio Conte i želi.

Njegov Inter tako postaje utočište za islužene ili prekrižene igrače Uniteda jer prije Younga od tamo su kod Nerazzurra došli Alexis Sanchez i Romelu Lukaku. 

Young je ove sezone malo nastupao za United. Od 32 utakmice prvotimac je bio na samo deset mečeva, ali na većini je nosio kapetansku traku. 

Pročitajte više