TRANSFERI

Inter ostavlja sve transfere sa strane i kreće u pregovore s Unitedom

Foto: EPA

INTER trenutačno pregovara ili planira pregovarati o dovođenju barem petorice novih igrača, ali ovog tjedna svi će se pregovori usporiti kako bi Nerazzurri jurnuli po glavnu zvijezdu svojeg prijelaznog roka - Romelua Lukakua.

La Gazzetta dello Sport piše kako će Inter ovog tjedna poduzeti prve službene korake u transferu stasitog belgijskog napadača iz Manchester Uniteda. Žele da do početka srpnja cijela priča bude barem u završnoj fazi, ako ne i gotova.

United ne namjerava pustiti Lukakua za manje od 60 milijuna eura, a i to se čini kao popust, s obzirom na to da su ga Crveni vragovi prije samo dvije godine Evertonu platili 85 milijuna i da su pred 26-godišnjakom najbolje igračke godine.

Gazzetta dodaje kako će svi ostali pregovori pasti u drugi plan. U utorak bi se trebao finalizirati dolazak Stefana Sensija iz Sassuola, prvo na posudbu vrijednu pet milijuna eura, s opcijom otkupa za daljnjih 25 na kraju sezone.

Inter pregovara i s Cagliarijem o veznjaku Nicolu Barelli, s Herthom o austrijskom veznjaku Valentinu Lazaru, a najveći rizik će mu biti usporavanje pregovora s Romom o Edinu Džeki, no dovede li Lukakua, bh. napadač više ne bi bio ni toliko bitan.

Pročitajte više