Liga prvaka

Inter u 91. minuti iščupao bod protiv Borussije (M)

Foto: EPA

KOMPLETIRANO je prvo kolo Lige prvaka. U večerašnjim susretima najveće je iznenađenje bio remi Intera i Borussije Mönchengladbach rezultatom 2:2.

Od prve minute je u sastavu Intera igrao Ivan Perišić koji je zamijenjen u 79. minuti, dok je Marcelo Brozović u istoj minuti ušao u igru umjesto Christiana Eriksena.

Lukaku spasio Inter i Antonija Contea

Za momčad Antonija Contea sve je dobro krenulo pogotkom Romelua Lukakua u 49. minuti. Stvari je na početak vratio Ramy Bensebaini iz kaznenog udarca u 63. minuti nakon što je udarac s bijele točke izborio Marcus Thuram, a sudac Bjorn Kuipers situaciju provjerio s VAR tehnologijom.

Loša predstava Intera kulminirala je pogotkom Jonasa Hofmanna u 84. minuti na asistenciju Neuhausa. Ipak, bod Interu je spasio Lukaku svojim drugim pogotkom u 91. minuti utakmice.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

U skupini C Manchester City je na Etihadu slavio s 3:1 protiv Porta iako je gubio od 14. minute nakon predivnog solo prodora i pogotka Luisa Diaza. Izjednačio je Kun Aguero u 20. minuti s bijele točke, a pobjedu momčadi Pepa Guardiole donijeli su Gündogan i Foden u razmaku od 65. do 73. minute.

Ćaleta-Car igrao cijeli susret u porazu, Kotarski sjedio na klupi

U drugom susretu iste skupine Olympiacos je na domaćem terenu slavio protiv Marseillea za koji je Duje Čaleta-Car odigrao cijeli susret. Domaći su do pobjede od 1:0 došli u 91. minuti pogotkom Ahmeda Hassana.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

U jednom od derbija večeri u skupini D Liverpool je na teškom gostovanju u Amsterdamu slavio kod Ajaxa s minimalnih 0:1. U 35. minuti je loptu u svoju mrežu poslao Argentinac Nicolas Tagliafico. Ipak, Ajax nije bio inferioran, a Liverpool je s crte morao spašavati Fabinho koji je igrao stopera umjesto ozlijeđenog Van Dijka. Hrvatski vratar Dominik Kotarski je kod Ajaxa susret odgledao s klupe.

Atalanta četvrti put ove sezone u prvom poluvremenu zabila najmanje tri gola

U posljednjem susretu večeri Atalanta je na gostovanju kod danskog Midtjyllanda slavila s 0:4. Nakon prvog poluvremena je bilo 0:3, što znači kako je Atalanta u četiri od pet ovosezonskih susreta u prvim poluvremenima zabila najmanje tri pogotka.

Boško Šutalo nije bio u konkurenciji za sastav, dok je Mario Pašalić ušao u 68. minuti umjesto Papua Gomeza koji je zabio drugi gol u utakmici. Ostali su djelo Duvana Zapate, Luisa Muriela i Alekseja Mirančuka.

Drugo kolo je na rasporedu već sljedeći tjedan.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više