Invazija Zvezdinih navijača na Salzburg

Foto: Getty Images / Guliver Image

CRVENA ZVEZDA na plasman u grupnu fazu Lige prvaka čeka punih 26 godina. Srpski prvak prvi je dvoboj play-offa kvalifikacija za Ligu prvaka pred praznim tribinama u Beogradu protiv Red Bull Salzburga odigrao bez golova te će u uzvratu u srijedu od 21 sat pokušati stići barem do zlatnog gola u gostima kako bi ostvario toliko sanjane snove.

UEFA je Zvezdu praznim tribinama kaznila uoči prvog susreta, ali su njeni navijači utakmicu gledali ispred južne tribine i navijali za svoju momčad koja je preko zidina igrala jednu od najvažnijih utakmica u novijoj povijesti.

Zato su maksimalno motivirani i u konačni plasman uvjereni navijači pohrlili po ulaznice u Salzburgu, a nevjerojatan je podatak da će ih tamo biti između 10 i 15 tisuća. Jednostavno, pristalice crveno-bijelih na sve načine traže put do karte koja košta 23 eura. Red Bull Arena prima 31.895 gledatelja i bit će jako zanimljivo vidjeti hoće li svi navijači Zvezde uspjeti doći do tribina. 

Svejedno, momčad Vladana Milojevića imat će veliku podršku u Mozartovom gradu, gdje će ili ispisati povijest i konačno dohvatiti Ligu prvaka ili ostati na korak od sna te se zadovoljiti Europa ligom. 

 

Pročitajte više