Ivanišević: Navijat ću za hrvatske igrače u Premiershipu, osim u utakmicama protiv WBA-a

POZNATA je stvar da je naš teniski as Goran Ivanišević veliki poklonik, od ove sezone ponovno Premierligaša, West Bromwich Albiona. Zecov najdraži klub u subotu čeka otvaranje protiv Topnika, a Wimbledonski pobjednik kaže kako će slaviti pobjedu svojih mezimaca.

"Pazite se West Bromwich Albiona. Mislim da ćemo ove sezone biti jako opasni. Imaju vrlo mladu momčad koja može igrati vrlo ozbiljan nogomet. Osim toga WBA ima najbolje navijače", rekao je Ivanišević u intervjuu za službene stranice kluba.

"S ovom momčadi se nikada ne zna, uvijek je drama. Jednu sezonu smo gore, drugu dolje, pa opet gore. Sada smo se opet vratili u elitno društvo", dodao je.

Ivanišević će pratiti gotovo sve premierligaške susrete posebno one u kojima nastupaju hrvatski reprezentativci. No, za njih će navijati samo ako ne igraju protiv njegovog WBA-a.

"Mogu podržavati sve momčadi koje imaju hrvatske igrače u svojim redovima. Tottenham je kupio najboljeg srednjaka na tržištu Luku Modrića, Portsmouth ima Niku Kranjčara, a Arsenal Eduarda Da Silvu. Za njih ću navijati samo ako ne igraju protiv West Bromwicha. Ja sam doživotni poklonik ovog kluba."

Na koncu je izrazio nadu da bi ove sezone mogao napokon pogledati neku utakmicu uživo. U Londonu će naime nastupiti na BlackRock Masters turniru na kojem će se naći najveće veteranske legende bijelog sporta. Očekuje se da će mu društvo praviti Pete Sampras, Stefan Edberg i John McEnroe.

M.P.
Foto: AFP

Pročitajte više