Ivanković: Ovo je sjajan rekord, ali važnija su tri boda

DINAMO je pod vodstvom Branka Ivankovića došao do velikog rekorda. Naime, Dinamovci su pobijedili 14 utakmica u nizu u Hrvatskoj nogometnoj ligi.

"Ovo je sjajan rekord, ali važnija su tri boda i kvalitetna igra mojih igrača. Ovo je bila izvrsna utakmica za gledatelje, a naša pobjeda je zaslužena. Cijelo smo vrijeme imali inicijativu i bili smo daleko bolja momčad. Sudbina Dinama je da svi protiv njega igraju napaljeno, ali što je tu je. Mi smo spremni na sve izazove. Sada nas čeka teška, prava utakmica s Hajdukom, a naravno da se nadamo prolasku u finale." - rekao je Ivanković.

Na pitanje jeli pravilno dosuđen jedanaesterac za Dinamo, u sudačkoj nadoknadi, Ivanković odgovara: "Mislim da je sudac odično sudio. Jedanaesterac je bio čist kao suza i ne smatram da je sudac bio naklonjen Dinamu."

Trener Varteksa Zlatko Dalić bio je vidno nezadovoljan kako suđenjem tako i konačnim rezultatom.

"Svjestan sam da još stvaramo momčad, ali naravno da nisam zadovoljan rezultatom. Ne želim komentirati suđenje, ali je sve bilo vidljivo. Unatoč tome što nismo pobijedili u posljednjih devet utakmica, optimističan sam i mislim da smo na putu stvaranja vrlo kvalitetne momčadi. Što se tiče same utakmice Dinamo jest bio kvalitetnija momčad, no, to nikad ni nije bilo sporno." - rekao je Dalić.

V.B.
Foto: Z.A

Pročitajte više