Ivković: Najlošija Dinamova utakmica. I što se dogodi?

Screenshot: HRT

TOMISLAV IVKOVIĆ i Vedran Ješe u emisiji Stadion na HRT-u analizirali su derbi na Rujevici u kojem je Dinamo preokretom pobijedio Rijeku 2:1 i povećao vodstvo na vrhu ljestvice na četiri boda. Rijeka je povela u 50. minuti kada je Marko Pjaca precizno pogodio s bijele točke za 1:0. Izjednačio je Bruno Petković u 75. minuti, a pobjednički gol u 89. minuti postigao je Arber Hoxha. 

"Taj kazneni udarac doveo je utakmicu u drugačije vode. Rijeka se osjećala sigurnije, utakmica se počela razvodnjavati. I onda Dinamo iz prvog udarca u gol izjednačuje. To je nogomet. Najlošija Dinamova utakmica, ali prvi udarac na gol - gol, drugi udarac - gol. Petković je fantastično puknuo. Zato on jest Petković, bez obzira na to što ga do tada nismo vidjeli. Hoxha je opet bio krvnik Rijeke. Zadnje vrijeme nije igrao. Puno smo ga kritizirali, međutim današnjom utakmicom je možda donio Dinamu puno milijuna eura", rekao je Ivković pa dodao:

"Rijeka je karakterno odigrala odlično, ne može im nitko ništa prigovoriti, sezona je bila fantastična, ali boriš se s Dinamom za naslov koji je imao dosta takvih situacija. Dinamo je imao puno problema, no stabilizirao se i kao klub i kao ekipa, ispao iz Europe i prodisao, oporavili su im se ključni igrači. Dinamo ne može odigrati lošije nego što je odigrao, jednostavno ne paše Rijeci."

Pročitajte više