SUPERSPORT HNL

Ivković: Petković je posebna biljka. Teško ga je komentirati

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

DINAMO je u posljednjem kolu SuperSport HNL-a iznenađujuće remizirao s Varaždinom u gostima. Bila je to utakmica uoči uzvrata trećeg pretkola Lige prvaka protiv Ludogorca. U HTV-ovoj emisiji Stadion stručni komentator Tomislav Ivković komentirao je pojedine igrače Dinama. Prije svega, komentirao je činjenicu da Marko Tolić ne dobiva minute na terenu za Dinamo.

"Trener najbolje zna tko je od igrača u kakvoj situaciji i kakvom stanju, s njima je svaki dan. Tolić je igrao kod Čačića u posljednjim kolima i bio jedan od ključnih igrača. No Dinamo ima toliko jaku klupu da se, bez obzira tko igra, može boriti za naslov prvaka", rekao je Ivković pa komentirao Bočkaja, Oršića i Petkovića.

"Po kvaliteti Petković može biti jedan od glavnih igrača"

"Bočkaj uvijek igra svoju igru, samo je upitno koliko je koncentriran i voljan igrati obranu. Oršić je imao puno krivih dodavanja, ali to je dečko koji se trudi, koji radi i koji će ući u formu s vremenom", rekao je Ivković pa dodao:

"Bruno je posebna biljka, njega je teško komentirati. Da sam s njim svaki dan, mogao bih napraviti jedan pravi, korektan komentar. Ovako mi je krivo da igrač s takvom kvalitetom ne može biti jedan od glavnih igrača Dinama. Po kvaliteti on to može biti, a koji je razlog da nije, zna samo on", rekao je Ivković.

 

Pročitajte više